Måndag 07.09.15 er siste folkemøte før valet

Siste folkemøte med paneldebatt før valet går føre seg i Ølen kulturhus måndag 07.09.15, kl 19. Dette blir siste høve til å utfordre politikarane på dei sakene som er viktige for deg før du avgjer kven du skal stemme på. Møt opp!

2015-valdebattSå langt har det vore halde tre opne møte før valet i Vindafjord. Kjartan Innbjo (1. kandidat) stilte for bygdelista i Skjold Arena 24. august og i næringslivsdebatten på Joakari 2. september. Kristian Resset (2. kandidat) stilte i Vikedal bygdahus 31. august. I kveld er Kjartan påny på plass for bygdelista og no vert det for siste gong høve til å høyre kva listetoppane meiner i ulike saker, og ikkje minst til å stille spørsmål frå salen.

Du som har røysterett i Vindafjord kan røyste på førehand uansett kvar du bur fram til og med fredag 11. september. Etter det er det sjølve valdagen 14. september som er siste sjanse til å påverke kva veg Vindafjord skal ta i framtida. Bruk røysteretten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.